Medlem av Norgeseliten logo

  1. Forside
  2. Elbil
  3. Elbillading bolig old
  1. Forside
  2. Elbil
  3. Elbillading bolig old

defa-logo.png

 

DEFA hjemmelading

Smarte ladeløsninger for alle behov

Defa er Nordens fremste leverandør av ladeløsninger for elbil til alle typer boliger. Velg det som passer deg, enten det er enkel lading til lavere pris eller smarte løsninger for raskest og billigst mulig lading.

 

Finn din elektriker

Ta kontakt

Defa er best på fremtidsrettet lading:

 

eRange-Uno_best-in-test-810x457_compressor.jpg

Lad raskest mulig - og utnytt strømmen maksimalt

Defas løsninger for fulldynamisk lastbalansering sanntidsmåler effektforbruket i boligen og bruker ledig kapasitet til å gi maksimalt med strøm til ladestasjonen. Det betyr at du kan lade på full effekt når annet forbruk er lavt. Samtidig er all strømmen er tilgjengelig i boligen når du trenger den der, og du kan lade helt bekymringsfritt, uten å måtte tenke på sikringer eller sikkerhet. Våre løsninger er også de eneste som virker like godt om du mister internett eller WiFi-forbindelsen.

defa1.jpg

eRangeIQ-810-1.jpg

Alltid ladet bil når du trenger den

Det aller viktigste er at din bil er ladet når du trenger den. Derfor bruker vi kablet kommunikasjon og egenutviklet, lokal styring av fulldynamisk lastbalansering. På den måten sikrer vi at du alltid får ladet som planlagt, også om internettilkobling eller WiFi-signal skulle falle ut. Uten dette vil du med andre løsninger risikerer å komme til en bil med for lite strøm på batteriet. Datakabelen legges samtidig med strømtilførselen og gir dermed ikke noen betydelig ekstrakostnad.

Full kontroll via mobil - helt uten kostnad

Som eneste aktør leverer vi hjemmeladere med EU-godkjente energimetere som gir presis måling av ditt forbruk. Med en lader koblet til internett og vår CloudCharge-app kan du styre hvem som kan bruke elbilladeren, og enkelt dele den med familie og venner. Med appen kan du i tillegg sette kilowattpriser, lese av forbruket og dokumentere utgifter til lading av firmabil eller egen bil i jobbsammenheng. Tilgangsstyring kan du også få med RFID-leser.

iStock-605742520-810-compressor.jpg

CloudCharge_810x455.jpg

Lei ut hjemmeladeren når du er borte

Ved å koble din lader til internett og vårt ladenettverk CloudCharge Community kan du enkelt gjøre din hjemmelader tilgjengelig for andre mot betaling. Du selv prisen per minutt eller kilowattime og har full kontroll over når du vil at laderen skal være tilgjengelig for andre. Brukerne betaler enkelt via sin egen app, rett inn på din konto.

 

Våre elbilladere

 

Uno_810x455.png

eRange® Uno

eRange® Uno er Norges mest solgte ladestasjon og har vunnet omfattende tester utført av NAFs søsterorganisasjoner i Tyskland og Østerrike (Tysk). Dette den beste løsningen for deg som vil ha brukervennlig og driftssikker lading til en god pris. eRange® Uno kan kombineres med homeCLU for å gi raskest mulig lading med strømmen du har tilgjengelig.

Kjøp i nettbutikken

eRange® Duo

eRange® Duo er bygget på samme testvinnende teknologi som Uno, men har to uttak og er perfekt for dere som har flere elbiler å lade. eRange® Duo kan kombineres med homeCLU for å gi raskest mulig lading av begge bilene med strømmen du har tilgjengelig.

Kjøp i nettbutikken

Duo_810x455.png

IQeRange_medfastkabel_2200x2716bp.png

 
 

eRange® IQ med fast kabel

eRange IQ er valget for deg som vil ha markedets smarteste hjemmelader. Den har innebygget fulldynamisk lastbalansering som gir deg raskest mulig lading og maksimal utnyttelse av strømmen i boligen. Med CloudCharge appen og EU-godkjente energimetere får du full kontroll på forbruk og tilganger.

Kjøp i nettbutikken

 
 

This site uses cookies. For more information click here.